Home
Kleuranalayse
Huidanalyse
Workshops
Bruidsarrangement
Bedrijven
Prijslijst
Contact en links

 

 

Het is mogelijk om 4 verschillende workshops te volgen die allemaal op elkaar aansluiten en die elkaar complementeren. Ze zijn natuurlijk ook erg goed los van elkaar te volgen. Neem even contact op om eventuele vragen of speciale wensen door te nemen.


Workshop kleurenanalyse
Deze workshop staat volledig in het teken van kleur en is voor  iedereen die meer inzicht wilt hebben in kleur en wat kleur met iemand kan doen! Op deze gezellige interactieve workshop krijgt u inzicht en antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is kleur?
  • Wat is een kleuranalyse en wat zijn de voordelen van een kleuranalyse?
  • Bent u een koel of warm type?
  • Welk seizoenstype bent u?


Na een korte inleidende presentatie, gaan wij met de deelnemers achter een spiegel zitten, en samen kijken naar de effecten van kleur op het gelaat. U leert zelf om onderscheid te maken tussen de beste en de minder goede kleuren voor u. Door de kleuren te kiezen die u frisser, jeugdiger en beter laten uitzien, komen wij tot een seizoen bepaling.
Aanschaf van een luxe leren kleurboekje is mogelijk.

Workshop Stijl
Tijdens de actieve workshop stijl gaan we met behulp van het werkboek bekijken welke stijl het beste bij u past aan de hand van uw fysieke kenmerken en uw persoonlijkheid. Kleur is de basis. Maar als u zich kleedt zijn uw lichaamsverhoudingen, uw eigen smaak en uiteraard de manier waarop u leeft van essentieel belang.
Met de juiste kleding, accessoires, haardracht en make-up creëert u een harmonieus beeld zodat u kunt laten zien wie u bent. We gaan kijken naar uw beste punten, zodat we die kunnen versterken. En we laten u zien hoe u de minder sterke punten kunt verdoezelen. We gaan op zoek naar uw beste ik.
Na een inleiding gaan de deelnemers basis maten nemen en in het werkboekje noteren. Daarna, worden de resultaten besproken; lichaams type wordt bepaalt, kleding stijl en kleding tips worden besproken.

 
Workshop Huidverzorging
In deze workshop bepalen we welke huidconditie u heeft en welke producten u kunt gebruiken om dit te optimaliseren. Dit gaan we doen met behulp van het unieke huidanalyseapparaat.
Vervolgens krijgt u een persoonlijk advies en zal deze ook daadwerkelijk uitgevoerd gaan worden in de vorm van een minihuidverzorging. U krijgt dit persoonlijk advies mee naar huis en krijgt de mogelijkheid voor een re-check na 6 à 8 weken. Tijdens de re-check evalueert u uw ervaringen en stelt de verbeteringen van de conditie van uw huid vast.

 Workshop Make-up
Hier gaan we met een groep van 4 tot 12 personen gezellig aan het werk met het uitproberen van de diverse make-upproducten. U krijgt vakkundig advies over de volgorde en stappen die u doorloopt om uw gezicht op de juiste manier op te maken. Verder krijgt u diverse tips over het goed laten uitkomen van uw sterke punten in uw gezicht en hoe de minder goede punten te verdoezelen.

 

Top
Tyber Studio  | info@tyberstudio.com