Home
Kleuranalayse
Huidanalyse
Workshops
Bruidsarrangement
Bedrijven
Prijslijst
Contact en links

Wat is Kleuranalyse?
Aan de hand van de natuurlijke pigmentatie van de huid, het haar en de ogen wordt gekeken welke kleuren het beste bij u passen.

Waarom een kleuranalyse?
Met de juiste kleuren zult u beter, frisser uit gaan zien, omdat de natuurlijke harmonisatie niet wordt doorbroken. Wanneer dit wel het geval is, kunt u flets of zelfs grauw gan uitzien. Het beste voordeel van een goede kleuranalyse merkt u wanneer u kleding of make-up koopt. Altijd zal dit nu de juiste kleur zijn en miskopen behoren tot de verleden tijd.
Wanneer u zich ervan bewust bent, dat u er goed uitziet, zult u dit ook uitstralen! Het versterkt uw zelfvertrouwen.

Hoe verloopt een kleuranalyse?
Allereerst is er een inleiding, waarin het een en ander duidelijk wordt wat een kleurenanalyse is en welke seizoentypen er zijn. Vervolgens wordt er een kort interview gehouden. Ook worden op dat moment de huid, het haar en de ogen geanalyseerd.
Als er make-up gedragen wordt, zal het gelaat gereinigd worden.
Nu volgt de analyse met behulp van de analyse-doeken. Stap voor stap wordt gekeken welk
e specifieke kleur het beste is en er wordt besproken waarom de anderen minder goed zijn. Hierna kan het seizoentype bepaald worden.

Wat is uw kleurseizoen?

Bij een kleuranalyse hoort ook een make-up advies. Dure merken zijn geen garantie voor een optimaal effect. U leert tijdens het make-up advies welke kleuren bij u passen en hoe u ze op de juiste wijze kunt aanbrengen. Daarna worden de seizoendoeken bekeken en wordt uw persoonlijke kleurenpaspoort ingevuld. In uw paspoort worden bij de 32 stofjes uw top- en uw combinatiekleuren vermeld. Ook worden er suggesties en adviezen gegeven met betrekking tot uw basisgarderobe en de combinatiemogelijkheden.
Een kleuranalyse duurt gemiddeld 2,5 uur.

 

 

Top
Tyber Studio  | info@tyberstudio.com