Home
Kleuranalayse
Huidanalyse
Workshops
Bruidsarrangement
Bedrijven
Prijslijst
Contact en links

Huidanalyse - voor een optimaal huidverzorgingsadvies
Door middel van een speciaal huidanalyse apparaat krijgt U een persoonlijke analyse en behandeling met de producten die het beste bij Uw huidtype passen.
Een fantastische ervaring...


Waarom een huidanalyse?
Een gezonde en goed verzorgde huid is belangrijk voor nu en voor later. Het gelaat staat dagelijks bloot aan luchtverontreiniging, zon en water. Veel mensen willen graag goed voor hun huid zorgen, maar vinden het moeilijk om de weg te vinden in de jungle van het enorme aanbod aan merken en producten.

Vragen zoals:

  • Welk merk zal ik gebruiken?
  • Wat voor huidtype heb ik?
  • Welke producten heb ik echt nodig?
  • Welke prijs zal ik betalen voor huidverzorgingsproducten? (Het duurste product is niet altijd ook het beste voor uw huid)

zijn dan ook niet vreemd.
Een huidanalyse kan u de oplossing bieden op deze en nog vele anderen vragen.

Middels dit unieke huidanalyseapparaat kunt u uw huidconditie laten analyseren. Verstopte poriën, extreem droge en vochtarme plekken, onzuiverheden en slechte doorbloeding worden door dit apparaat zichtbaar. De analyse kan u meer informatie geven over uw huidconditie en helpt bij het geven van een specifiek persoonlijk advies.

Hoe verloopt een huidanalyse?
De gezichtsverzorgingssessie kan, wanneer u daarvoor kiest, een actieve workshop zijn. Tijdens de inleiding krijgt u uitleg over het waarom van gezichtsverzorging en over de unieke huidverzorgingsproducten op basis van natuurlijke grondstoffen.
Na het reinigen van het gelaat wordt u geholpen om in het huidanalyseapparaat uw huidconditie te bekijken en te begrijpen. U krijgt een persoonlijk advies voor een optimale en een haalbaar huidverzorgingprogramma.

Daarna kunt u de producten uitproberen die bij uw huidconditie passen, speciale aandachtsgebieden in uw gezicht behandelen en uiteindelijk uw huid conditioneren en voeden.
 Naast de conditie van de huid wordt er ook aandacht besteed aan diverse andere huidproblemen zoals: Ouderdomsvlekjes, Zonbeschadiging, Roodheid in het gezicht,  Rimpels en Pigmentstoornissen.

Duur:  ca 1,5 uur.

Re-Check
Zes weken na een huidanalyse, komt u terug voor een re-check. In het apparaat gaat u de resultaten en vorderingen van de afgelopen zes weken bekijken. U kunt ideeën uitwisselen, en overleggen hoe u verder wilt gaan met uw huidverzorging om ervoor te zorgen dat u er op uw best gaat uitzien.

 

 

Top
Tyber Studio  | info@tyberstudio.com