Home
Kleuranalayse
Huidanalyse
Workshops
Bruidsarrangement
Bedrijven
Prijslijst
Contact en links

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Het geldt met name voor de bruid en de bruidegom, maar zeker ook voor de (schoon)moeders, de (schoon)vaders, de zusters, de broers én voor de vrienden. 

Er moet zoveel geregeld worden voor de bruiloft en er moet met zo veel zaken tijdig rekening worden gehouden.
Sommige mensen besteden het uit aan een wedding planner, anderen laten een deel van de organisatie over aan een ceremoniemeester of aan de familie.

U bent echter de enige die ervoor kan zorgen dat u op uw trouwdag op uw best uitziet.

Wij kunnen u daarbij helpen.

Speciaal voor uw trouwdag, hebben we een programma samengesteld om u te helpen om dat te bewerkstelligen:


1. Een kleuranalyse,

Vóórdat u uw trouwkleding gaat aanschaffen.
Met kleuranalyse wordt bepaald aan de hand van de natuurlijke pigmentatie van uw ogen, huid en haarkleur welke kleuren het beste bij u passen. Met welke kleur kleding, make-up en accessoires ziet u er op uw best uit.  Met de juiste kleuren ziet u er frisser en vooral jeugdiger uit.

Uw uitstraling wordt hierdoor een harmonieus geheel en u zult makkelijker kleding kunnen kopen die in uw garderobe passen. Niet bij elke bruid past wit en niet bij iedere bruidegom staat zwart met wit mooi. Wit hoeft niet altijd spier wit te zijn.
Make-up kan veel goedmaken, maar als u de juiste kleuren draagt zult u er stralender uitzien en uw positieve kanten zullen worden benadrukt.
Na een kleuranalyse kunt u niet alleen makkelijker de juiste kleur bruidsjurk of pak kopen, maar u kunt ook veel geld besparen omdat miskopen tot het verleden behoren. Met de juiste kleuren kunt u veel beter een harmonie creëren, die zichtbaar wordt ook op de fotosessie die u gaat maken.
Kleuranalyse wordt aangeraden voor de bruid, bruidegom, de familieleden, bruidsmeisjes, getuigen en vrienden. De analyse kan gedaan worden in een persoonlijke sessie, of voor een groep in een vorm van een workshop.


2. Een huidanalyse

Het liefst drie maanden vóór de bruiloft.
Een gezonde en goed uitziende huid is belangrijk voor nu en voor later en is zeker belangrijk op uw trouwdag.
Het gelaat staat dagelijks bloot aan luchtverontreiniging, zon en water. Veel mensen willen graag goed voor hun huid zorgen, maar ze vinden het moeilijk om de weg te vinden in de ‘jungle’ van het enorme aanbod aan merken en producten.
U heeft zeker ook vragen zoals:

  • Wat voor huidtype heb ik?
  • Welk merk zal ik gebruiken?
  • Welke producten heb ik echt nodig?
  • Welke prijs zal ik betalen voor huidverzorgingsproducten? (Het duurste is niet altijd ook het beste voor uw huid)


Een professionele huidanalyse kan u de antwoorden geven op deze en op nog vele anderen vragen. U krijgt een persoonlijk advies voor een simpel, dagelijkse huid-verzorgingsprogramma, dat ervoor zorgt, dat uw huidconditie optimaal wordt. Een optimale huidconditie zorgt tevens ervoor dat uw make-up beter uitkomt en dat u er stralend uit ziet. Een huidanalyse wordt aangeraden voor de bruid, bruidegom, de moeders en de bruidsmeisjes.

 

3. Huidanalyse controle

6-8 weken na de huidanalsye
Uw dagelijkse huidverzorgingsprogramma wordt geëvalueerd en eventueel aangepast.


4. Proef make-up.

 

± Vier weken vóór uw trouwdag.
Nu heeft u waar-schijnlijk reeds een trouwjurk en eventueel accessoires uitgezocht in de kleuren die perfect bij u passen.

Het wordt tijd voor een proef make-up. Een egaal gezicht, oogschaduw, oog-potloden, lippenstift, glitters… Alles hoort erbij. U gaat naar huis met de make-up en u kunt er een dag mee lopen om eraan te wennen.

Wij zorgen ervoor dat u zich comfortabel voelt met de make-up, dat het niet te snel afgeeft en dat de kleuren harmoniëren met uw jurk, uw haren en de bloemen die u heeft uitgezocht.

Een proef make-up wordt aanbevolen voor de bruid, de moeders en de bruidsmeisjes.

 

 


5. Op uw trouwdag,

Wij komen naar u toe, om u ‘s morgens op te maken.

mogelijkheden om uw make-up voor elk dagonderdeel bij te werken en aan te passen.
Voor de fotosessie hoort een make-up opvallender te zijn en bij het feest horen glitters erbij……
Wij kunnen voor de makeup zorgen niet alleen voor de bruid, maar ook voor de moeders, bruidsmeisjes en vriendinnen.

 


* Bel gerust voor andere opties en combinaties
* Speciale prijs bij het boeken van het hele pakket.
* Kortingen voor familieleden.

 

Top
Tyber Studio  | info@tyberstudio.com